Project Description

Napredni tečaj kajtanja

Vam vožnja levo, desno ne predstavlja več pravega izziva. Naučite se obratov in skokov na enostaven ter varen način. Napredni tečaj kajtanja vas bo popeljal v novo dimenzijo kajtanja.

Komu je tečaj namenjen?

Napredni tečaj kajtanja ‘Kiteskul Advance’ je namenjen vsem, ki bi radi svojo raven kajtanja izboljšali in se naučili novih vragolij po lastni izbiri.

Obseg tečaja

Tečaj vključuje 4 h učenja. Od tega 3 h inštruiranja na vodi in dodatna 1 h za videoanalizo in teoretično razlago. Za izvedbo celotnega tečaja so potrebni trije kajtarski dnevi.

Glede na vaše želje in vetrovne razmere na izbrani destinaciji je mogoče oblikovati tudi individualni program izvedbe tečaja.

Kaj je vključeno?

V tečaj je vključena snemalna oprema in videoanaliza.

Kaj ni vključeno?

V tečaj ni vključena oprema za kajtanje. V kolikor nimate lastne opreme, si jo lahko izposodite pri nas. Najem opreme.

Kdo bo moj inštruktor?

Vsi naši inštruktorji imajo veljavne licence po sistemu mednarodne kiteboard organizacije IKO in imajo večletne izkušnje. Kiteskul team>>

Velikost skupine

Maksimalno dva učenca na enega inštruktorja.

Otroci

Mlajši od 12 let se lahko udeležijo otroškega tečaja kajtanja.

Kje lahko tečaj opravljam?

Napredni tečaj kajtanja lahko opravljate na sledečih destinacijah: Maroko, Egipt, Sardinija, Sicilija, Grčija, Neretva, Brazilija.

Česa se bom na tečaju naučil/a?

Princip učenja v naprednem tečaju je prilagojen vsakemu posamezniku. Pred pričetkom tečaja boste skupaj z inštrukotrjem določili cilje, ki jih želite doseči. Naš inštruktor vam bo z nasveti in prikazom obratov in trikov pomagal, da bo potek učenja učinkovit in brez nepotrebnih napak. En trik za pokušino!

Vam napredni tečaj kajtanja ne ustreza?
Izberite enega od ostalih tečajev kajtanja.