Kite Šola KITESKUL

Kajtanje je dinamičen, atraktiven in z naravo tesno povezan šport. Kajtanje ponuja neskočne možnosti napredovanja in daje občutek svobode. Sodobna oprema in premišljeni načini učenja omogočajo, da se kajtanja loti pravzaprav vsak, ki si to želi. Kljub temu pa se je potrebno zavedati, da kajtanje ostaja ekstremen šport, ki je odvisen od številnih dejavnikov. Z ustreznim znanjem in predvsem izkušnjami, ki si jih mora pridobiti sleherni kajtar, lahko faktor nepredvidljivosti v tem športu močno zmanjšamo in se tako izognemo neljubim dogodkom. Prav pravilen način učenja in pridobivanja izkušenj, ob prisotnosti izkušenega in ustrezno izobraženega inštruktorja, je ključ do uspeha in varnega kajtanja. Zato vsakemu začetniku toplo priporočamo, da se udeleži tečaja kajtanja in se tako na pravilen način spozna z osnovami kajtanja. Kite šola je prava, varna in najhitrejša odločitev. Preberi si 10 razlogov zakaj je kajtanje pravi šport zate!

Kite šola KITESKUL je vodilna slovenska šola kajtanja. Vabimo te, da si ogledaš našo ponudbo tečajev.

Kite šola KITESKUL, naša zgodba:

Kite šola, KITESKUL je bila ustanovljena leta 2011, kje drugje kot na vodi. Dodobra oboroženi z vsem potrebnim strokovnim znanjem in z veliko mero entuziazma, smo se odločili, da bomo našo strast do morja, vetra in adrenalina, dobrodušno delili z vsemi podobno mislečimi. Tako se je rodila ideja o Kiteskulu, ekipi, ki deli svojo strast do narave in aktivnega preživljanja prostega časa.

Seveda smo na poti ugotovili, da znanja ni nikoli dovolj, da je veter pojav, na katerega ne moremo vplivati in da je lahko tudi na kajtanju veliko prevroče. Da so tudi dnevi, ko ne gre vse po načrtih. Kljub vsemu pa je ostala želja, da svoje znanje predamo naprej, da s športom okužimo čimveč ljudi in predvsem, da vam pričaramo dopust, ki bo sodil med najlepše v vašem življenju.

Naša prednost so izkušnje, pridobljene na različnih športnih področjih, tako s tekmovalnega kot z rekreacijskega vidika. Ter zavedanje, da je bistvo dopusta v čimkrajšem času doživeti čimveč. Zato smo pomislili tudi na varuško za vaše otroke, na boleče mišice zaradi pretiranega kajtanja in na pomen družabno-kulinaričnih večerov.

Kite šola, Kiteskul je več kot le šola kajtanja, je vaš sopotnik v najlepših trenutkih leta