0
Novih zasvojencev s kajtanjem
0%
Novih udeležencev se nam pridruži zaradi priporočila prijateljev.
0
Organiziranih družabnih piknikov
0
Izpeljanih kite tripov samo v letu 2019.
1. All we do is Kiteboarding:
Osnovni moto Kiteskula je že od samega začetka ponujati tečaje in potovanja kajtanja na najvišjem nivoju; to je naša osnovna in edina dejavnost. Naš fokus je 100 % usmerjen v organizacijo in izvedbo kajt tečajev in potovanj.
2. Od kajtarjev za kajtarje: 
Kiteskul je bil ustanovljen iz potrebe skupine zanesenjakov in dolgoletnih ljubiteljev kajtanja po druženju, skupnih potovanjih in prenašanju znanja kajtanja. Verjamemo, da se najlepše zgodbe pišejo v družbi podobno mislečih in sledimo sloganu: “Če želiš priti hitro, pojdi sam, če želiš priti daleč, pojdi v družbi!”
3. Kiteskul je predvsem šola kajtanja: 
Kiteskul je verjetno najbolša slovenska šola kajtanja. Od samega začetka sledimo cilju, da ni pomembno učenje ampak znanje. Z najboljšimi močmi si prizadevamo, da bi prav vsak naš tečajnik dosegel zastavljene cilje. Verjamemo, da je prava motivacija in indvidualiziran pristop do učenja ključ našega uspeha!
4. Več kot 1000 tečajanikov v sedmih letih: 
Kiteskul je bil ustanovljen že leta 2011. Ustanovitelja Kiteskula, Jernej in Janez pa se s kajtanjem ukvarjata že več kot 15 let. Bogate kajtarske izkušnje in izkušnje z organizacijo potovanj ter tečajev prenašata tudi na ostale člane ekipe. Pristope k učenju in način organizacije potovanj neprestano razvijamo in nadgrajujemo ter se tako trudimo ostati korak pred ostalimi.
5. Kiteskul ekipa: 
Dobra ideja brez pravih ljudi je kot kajtanje brez pravega vetra. Motivirana ekipa inštruktorjev in organizatorjev potovanj je tisto kar našim tečajem in potovanjem prinaša dodatno energijo!  Kdo smo?
6. Prijazni do družin:
Z nami pogosto potujejo posamezniki, pari in seveda tudi družine. Z izbiro nastanitev, organizacijo varstva otrok in dodatnimi aktivnostmi se trudimo, da bi kajtanje postal družinski šport. Lahko bi rekli, da kajtanje postaja poletno smučanje za vso družino.
8. Skupnost Kiteskul:
Kiteskul skupnost gradimo že 9 let. Z veliki veseljem ugotavljamo, da je več več kot 70 % Kiteskulovcev z nami potovalo vsaj dvakat. Kar 90 % novih strank pa se nam na potovanjih ali v tečajih pridruži na podlagi priporočila prijateljev, ki so že potovali z nami. Dragi Kiteskulovci hvala ker ste!
9. Nasmejani tečajniki in igriv način poučevanja:
Kljub temu, da se kajtanje uvršča med ekstremne (adrenalinske) športe, se lahko tudi popolni začetniki v rokah Kiteskul inštruktorjev počutijo popolnoma varne in sproščene. Poleg tega smo poučevanje za najmlajše dopolnili z igrivimi pristopi in jim s tem približali celoten proces učenja.
10. Nikoli nam ni dolgčas:
Na vsakem kite potovanju organiziramo vsaj en skupinski piknik (Ribji pikniki na Lefkadi in piknik ob bazenu na Sardiniji sta postala že legendarna), poleg tega se zabavamo tudi, ko ni vetra (organiziramo otroško in odraslo olimpijado, raziskujemo okolico, odkrivamo lokalno kulinariko, se odpravimo na SUP, kolo, wakeboard …)