Vzemite si čas zase in pojdite na željeni kite spot, ker bodo vaši otroci varni in v družbi drugih otrok.

Tudi letos smo za vaše otroke organizirali nepozabno dogodivščino v kampu Episkopos na Lefkadi.

Spet bomo počeli nešteto zanimivih stvari in se potrudili pokazati kako pridni znamo biti. Dan bomo začeli z ustvarjanjem v našem ustvarjalnem kotičku, kjer bomo risali risbice, barvali školjke, kamenčke, izdelovali verižice iz školjk in izdelovali iz das mase.

Dan bomo nadaljevali z longbardanjem, rabutanjem limon, pitjem limonade, petjem in igranjem na kitaro, iskanjem skritega zaklada, vročina pa nas bo porinila tudi v bazen. Seveda tudi letos nebomo pozabili na superduper grško olimpijado. Najprej bomo imei vsakodnevne priprave na tekmovanje, skakanje v vodo, hitrostno plavanje, plavanje pod vodo… Zmagovalci pa bodo dobili čisto prave kiteskul medalje.

Popoldne pa bomo našo zabavo prestavili na kite spot Muševje, kjer se bomo uživeli v Grške pravljice, izdelovali zapestnice za naše roke, kitke za naše glave, gradili gradove, igrali karte in nabirali školjke. Ves čas bomo nekaj počeli in včasih ob večernih urah če bodo otroci resnično preveč utrujeni si bodo zaslužili skupno gledanje risanke.

Upoštevali pa bomo tudi vaše želje po kakšni novi igri. Malo razmislite o tem že sedaj, ko ste doma.

Se vidimo v grčiji, Klara