Project Description

Kajtanje na Tarifi

Tarifa slovi kot meka vseh z vetrom povezanih športov. Zaradi svoje specifične geograske lokacije je vetrovna statistika izredno dobra. Tarifa leži na najbolj južni točki evropskega kontinenta in je od Gibraltarskih vrat oddaljena le nekaj kilometrov. Kajtanje je v tem kraju prisotno prav od samega začetka tega športa in mestece prav zares skozi vse leto diha skupaj s številnimi športnimi navdušenci. V kolikor iščete evropsko mestece s pestrim nočnim življenjenjem, odlično špansko kulinariko, zanimivo pokrajino in odlično vetrovno statistiko potem je Tarifa zagotovo dobra izbira.

Kje bomo kajtali?

Tarifa in njena neposredna okolica ponuja številne raznolike kite spote. Najbližja izbira je mestna plaža, ki je od nastanitve oddaljena le nekaj minut hoje. Izbiro pravega kajt spota narekuje predvsem smer in jakost vetra.

Kakšen je spot

Kajt spoti v okolici Tarife so zelo raznoliki. Prevladujejo široke in prostorne peščene plaže s manjšim čopom. Ob pravih razmerah pa je na glavni plaži na voljo za kajtanje tudi povsem flat laguna.

Za koga

Kajtanje na Tarifi priporočamo vsem, ki so že samostojni in obvladajo vožnjo v veter.

Kako je z vetrom

Specifična geografska lega na prehodu iz atlantika v sredozemsko morje zagotavljajo, da je Tarifa dobro prepihana skozi vse leto. Veter je najmočnejši od aprila do novembra. V poletnih mesecih, ko je prevladujoč veter Levante lahko hitrosti vetra brez težav presežejo tudi 35 vozlov.  Tudi v preostalih mesecih je statistika vetra izredno dobra.

Kakšni tečaji se izvajajo

Na Tarifi izvajamo le napredne tečaje kajtanja.

Kje še lahko kajtam

V neposredni bližini lahko kajtate tudi na sledečih plažah: Palmones, Playa de Getares, Los Canos de Meca, Conil de la Frontera…

Ponudba aranžmajev

Z letalom – Benetke

Prijavnica

Aranžma vključuje

 • Letalski prevoz Treviso – Malaga
  z letališkimi pristojbinami in taksami.
 • 10kg ročne in 20kg check in prtljage.
 • Najem avtomobila za celoten čas bivanja.
  Vključeno polno zavarovanje
 • Nastanitev v 4 ali 5 posteljnih apartmajih.
  Vključena posteljnina in brisače.

Doplačila

 • Letalski prevoz kajt opreme
 • Poraba goriva
 • Prevoz do letališča Treviso
Termin Datum Cena Zasedenost
Termin 1 6.10. – 13.10.2019 (7 dni) 690€ Prosto

V mestu Tarifa, kjer se nahajajo tudi naši apartmaji so na boljo števline trgovine.

V osnovno ponudbo našega aranžmaja je vključen manjši avto, ki si ga delite s 3 ali 4 udeleženci. Na vašo željo pa vam lahko pripravimo tudi ponudbo v katero bo vključen lasten avtomobil.

V neposredni bližini kajt spotov so bari in restavracije.

V oktobru je na Tarifi še prijetno toplo s temperaturami okrog 25 stopinj.  Zaradi mrzlega oceana je priporočljiv kratek neopren ali tanjša verzija dolgega neoprena.

Večina apartmajev, ki so na voljo, je namenjena nastanitvi 4 oseb. Apartmaji imajo dve ločeni spalnici in kuhinjo z jedilnico.

Bi želeli personalizirano ponudbo

Na Tarifi bi imel svoj privatni apartma ali svoj rentan avtomobil. Lahko nam pošljete povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo. Pošlji povpraševanje