Popoldanske aktivnosti za otroke naših kajtarjev, tudi letos na poletnem kite kampu na Lefkadi!

longboard olimpijada

 

Leto je že skoraj naokoli in bliža se druga sezona piratske odprave na Lefkado. Če pomislim na lanskoletni kamp, se mi zdi kot da je bilo včeraj. Vsi utrinki nepozabnega poletja se vrnejo. Super, duper, mega, nepozabno pa je bilo zaradi TEBE! Se spomniš, kaj vse smo počeli…Od jutranje aktivnosti v kampu Episkopos do popoldanskih druženj na kite spotu Muševje.

Vse se je začelo že v poznem večeru, ko sem v baru pri Vasiliju obesila urnik za naslednji dan. Običajno smo dan začeli med 10. in 11. uro. Za začetek smo kaj narisali, ustvarjali iz das mase, barvali kamne, školjke, storže, ustvarjali šotorske hišne številke za naše inštruktorje, risbice in presenečenja za rojstne dneve ter ostale umetnije in čarovnije.

risbice pravljice

 

Dan se je nadaljeval z grškimi pravljicami. Včasih v našem ustvarjalnem kotičku, včasih v visečih mrežah pri Babnikovih, včasih pa tudi na našem secret spotu na plaži:) Veliko smo longboardali, hodili po slackline-u in da seveda ne pozabim – rabutali limone, jih kasneje razdelili po kampu in pili slastno limonado. Zgodaj popoldne, ko je bilo že super vroče in smo, kot se za poletno vročino spodobi, skočili v bazen. Igrali smo se najrazličnejše igre z žogo, se potapljali, plavali in veliko trenirali za otroško olimpijado. Sledil je kratek odmor za kosilo, sladoled in nabiranje energije za popoldne na plaži.

 

bazen longboard2

 

Na plaži smo veliko časa preživeli kar v senčki pod šotorom, malim in velikim piratom sem pletla kitke in pisane drede. Igrali smo igre s kartami. Nogomet, odbojka, raziskovanje plaže, nabiranje školjk in kamenčkov. Plavanje, igre v vodi in da ne pozabim vsakodnevno iskanje slavne želve Štefke. Opazovanje želvjega diska na drugi strani zaliva in še in še….

Vseh skrivnosti ti ne smem izdati in če jih želiš odkriti se nam tudi letos pridruži na piratski odpravi Lefkada 2016. Obljubim da bo SuperMegaBombastičnoLimonastično in nepozabno.

Komaj čakam, da se vidimo.

Vaša Anja