Vabimo vas, da se nam pridružite na kite tripu na Fuerteventuro. Na eno tedenskem raziskovanju otoka bomo preizkusili različne kite spote, primerne tako za ljubitelje valov kot za ljubitelje flat vode. Trip je primeren za vse kajterje, ki so samostojni in jim vožnja v veter ne povzroča nobenih preglavic.

[singlepic id=205 w=320 h=240 float=]

KDAJ:

Od 31. maja do 7. junij 2012

KAKO:

Z organiziranim prevozom iz Ljubljane do Milana. Od tam direkten let na Fuerteventuro, kjer bomo najeli renta car in se namestili v apartmajski hiši z bazenom.

Kje bomo spali in kaj bomo počeli:

Nastanjeni bomo v hiši slovenske surf šole v kraju Coralejjo na severu otoka. V prostorni hiši je poskrbljeno za prav vse kar potrebuje kajtar ali surfer.

Otok, znan po odličnih valovih in močnem vetru, ponuja številne odlične kite spote, ki jih bomo obiskali tudi mi. V prvi vrsti si želimo čim lepših surf sešnov, ne bomo pa pozabili tudi na vse ljubitelje flat spotov.

Dolgčas pa nam zagotovo ne bo niti v primeru šibkega vetra. Otok ponuja poleg kajtanja še mnoge druge možnosti za aktivno preživljanje časa…surfanje, SUP, bajkanje…

CENA:

info@kite.si

Cena vključuje:

  • Letalsko karto z vključenim doplačilom za prevoz športne opreme
  • 6 nočitev v apartmajski hiši
  • Izposoja renta cara

Obvezna doplačila:

Na osnovi števila prijavljenih bomo organizirali tudi prevoz do letališča v Milanu. Cena prevoza do Milana je odvisna predvsem od števila prijavljenih. Okvirna cena prevoza Ljubljana-Milano-Ljubljana je 50 €.

PRIJAVE:

Prijave zbiramo do 7. maja 2012. Število mest je omejeno!

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@kite.si ali 040 473 180 (Janez).