Toplo morje, konstanten veter in seveda odlična družba je tisto česar si želi prav vsak kajter. Ekipa KITE SKUL vas vabi, da se nam to poletje pridružite na Lefkadi, ki je znana predvsem po kristalno modri vodi in konstantnemu poletnemu vetru. Vabljeni ste tako začetniki kot tudi vsi tisti, ki bi radi svoje kajtarsko znanje nadgradili in izpopolnili svoje freestyle veščine.

[singlepic id=66 w=240 h=180 float=left] [singlepic id=67 w=240 h=180 float=]

Naša ekipa bo na Lefkadi od 14.7. do 29.7.2011.

Tečaji bodo na začetku potekali v manjšem zalivu brez valov in nizko vodo. Napredovali pa bomo na dolgi peščeni plaži kjer bo dovolj prostora in vetra za hitro nadgradnjo znanja.

[singlepic id=65 w=240 h=180 float=]

Ponujamo vam naslednje možnosti učenja kajtanja:

ZAČETNI in NADALJEVALNI TEČAJ:

Na kite camp ste vabljeni tudi popolni začetniki. Za vas smo pripravili celotedenski tečaj na katerem boste  hitro in varno osvojili vsa znanja potrebna za popolne kajterske užitke na vodi.
termini: 17.7. – 22.7
cena: 350 €, z izposojo opreme 390 €

NADALJEVALNI TEČAJ:

Opis poteka tečaja najdete tukaj.

termin: 17.7. – 19.7 in 20.7. – 22.7.
cena: 250 €, z izposojo opreme 290 €

Tečaja se lahko udeležijo vsi, ki so opravili začetniški tečaj ali dokažejo enako znanje.

INDIVIDUALNI DAN UČENJA:

Izvedba tovrstnega učenja je možna kadarkoli v času med 16.7 in 29.7.2011.
Cena: 90 €/na dan, cena vključuje tudi izposojo opreme.

OBNOVITVENI TEČAJ:
Ste še nekoliko negotovi ali pa je od vaše zadnje kajtarije preteklo že kar nekaj časa. Ponujamo vam kratek schnell kurz na katerem bomo osvežili vaše znanje. Obnovili bomo osnovne varnostne principe, tehniko samoreševanja, pravila srečanja… S pomočjo naših inštruktorjev bo samostojna vožnja postala zopet nekaj samoumevnega.

cena: 80 €
obseg: en kajtarski dan kadarkoli v terminu med 16.7 in 29.7.2011.

FREESTYLE CAMP:
Skoki, rotacije in drugi triki bodo tema freestyle campa. Ponujamo vam preživljanje pravega kajterskega dopusta na odličnem spotu v družbi izkušenih kajterjev, ki vam bodo z veseljem svetovali in v praksi razložili tehniko osnovnih freestyle trikov. Vaš napredek pa bomo tudi posneli in ga ob večerih tudi prediskutirali… Nekaj utrinkov iz lanskega campa si lahko ogledate tukaj.

Pogoj za udeležbo na freestyle campu je obvladovanje vožnje v veter.

termin: 24.7. – 29.7.
cena: 150 €

Število mest na vseh terminih je omejeno zato se prijavite čim prej! V kolikor vam kateri od razpisanih terminov ne odgovarja nas kontaktirajte in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

PRIJAVE zbiramo do 10.7.2011 oz. do zapolnitve prostih mest.

 

TRANSFER:

  1. S trajektom iz Benetk do Igumenitse in nato še cca 100 km do Lefkade. Anek Lines
  2. Z avtom iz Slovenije. Nekoliko hitrejša a zagotovo bolj naporna varianta.
  3. Z Letalom. Različne tursitične agencije ponujajo tudi celo vrsto ugodnih aranžmajev, ki vključujejo tako nastanitev kot tudi letalski transfer iz Ljubljane.

NASTANITEV:

Naša ekipa bo nastanjena v prijetnem senčnem campu (LINK) kjer  lahko najamete tudi bungalove in je od plaže odaljen cca 6 km. Camp ima tudi bazen, skupno kuhinjo in možnost uporabe interneta. Nastanitev je možna tudi v apartmajih in hotelih tik ob kite plaži. (google search: apartments milos beach lefkada)

Na otoku vam bo za prevoze na kite spot zelo prišel avto ali skuter. Vsem tistim, ki boste na Lefkado prileteli je na voljo precejšne število renta carov in renta skuterjev.

Nimate družbe ali prevoza? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za skupen prevoz!

Za nastanitev in transfer poskrbite sami seveda pa nas za kakršnekoli informacije lahko kadarkoli kontaktirate.